Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιπλέον περιεχόμενο για το Fire Emblem Echoes: Shadow of Valnetia

*
Όπως πιθανόν αρκετοί να γνωρίζεται το Fire Emblem Echoes: Shadow of Valnetia αποτελεί remake του Fire Emblem Gaiden και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για το Nintendo 3DS. H Nintendo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εμπλουτίσει με επιπλέον περιεχόμενο τον τίτλο προσφέροντας 5 DLCs, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να προμηθευτούν ξεχωριστά, όταν αυτά κυκλοφορήσουν, ή αγοράζοντας το Season Pass στη τιμή των 44,99 ευρώ. Όσοι αποφασίσουν να προμηθευτούν το έξτρα περιεχόμενο του παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στο δυναμικό τους νέους χαρακτήρες, να κερδίσουν περισσότερους πόντους εμπειρίας και gold, να εξερευνήσουν νέα dungeons και να ντύσουν με νέες στολές τους χαρακτήρες τους.



Εκτός από τα επί πληρωμή πακέτα η εταιρεία θα προσφέρει, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ένα δώρο από την Goddess Mila σε όσους ασχοληθούν με τον τίτλο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*