Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει το PlayStation E3 Experience

Όπως ανακοίνωσε η Sony Interactive Entertainment το PlayStation E3 Experience επιστρέφει και έτσι η συνέντευξη Τύπου της εταιρείας στην Ε3 2016 πρόκειται να μεταδοθεί σε 85 κινηματογραφικές αίθουσες, σε ΗΠΑ, Καναδά και για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική. Όσοι παρακολουθήσουν το γεγονός θα γυρίσουν σπίτι με μία αναμνηστική κούπα Coca-Cola E3 Experience Cup και συλλεκτικές κάρτες της σειράς PlayStation Collectible Card που για εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2015.



Επιπλέον θα υπάρχουν διάφορα ψηφιακά δώρα τα οποία για την ώρα παραμένουν έκπληξη. Η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων για το PlayStation E3 Experience 2016 θα ξεκινήσει αύριο στις 8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας μέσω του PlayStation.com. Σας υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη Τύπου της Sony στην Ε3 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 4 τα ξημερώματα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Άραγε η SONY θα κάνει πάταγο και στην E3 2016;
      Προσωπικά αυτό θέλω αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να επιτευχθεί. Για να δούμε...

*