Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτυχής η καμπάνια του Underworld Ascendant στο Kickstarter

Όπως ανακοίνωσε η OtherSide Entertainment, ο στόχος των $600.000 που είχε τεθεί για τη χρηματοδότηση του Underworld Ascendant μέσω Kickstarter όχι μόνο ξεπεράστηκε, αλλά πλέον έχει φτάσει τα $860.356. Έως τώρα 13.987 υποστηρικτές έχουν βοηθήσει τον τίτλο να κατακτήσει πέντε από τους επιπλέον στόχους του κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προστεθεί μία νέα περιοχή, νέα φυλή, τέρατα, βελτιωμένη μουσική και μία νουβέλα. «Η καμπάνια μας στο Kickstarter πλησιάζει στο τέλος της και τα λόγια είναι λίγα για να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε τους fans και την κοινότητά μας οι οποίοι μας υποστήριξαν και έδειξαν πίστη στις ικανότητές μας να κάνουμε το Underworld Ascendant το παιχνίδι που όλοι θα θέλαμε. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμάς», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας ανάπτυξης.



Πλέον, η OtherSide Entertainment, αναμένεται να μεταφέρει το ενδιαφέρον για τον τίτλο στην ιστοσελίδα της, η οποία θα ανανεώνεται συχνά με τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν την πορεία της ανάπτυξής του. Τέλος, οι χρηματικές προσφορές συνεχίζουν να γίνονται δεκτές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του studio, ενώ υπάρχει ακόμα και επιλογή για πληρωμή μέσω PayPal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*