Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιτυχής χρηματοδότηση για το Divinity: Original Sin 2

Έληξε η καμπάνια του Divinity: Original Sin 2 στο Kickstarter και ο τίτλος κάνει καλό ταμείο, συγκεντρώνοντας 2,075,434 δολάρια. Από αυτά τα 2,032,434 έρχονται απευθείας από την καμπάνια στο Kickstarter ενώ άλλα 43,000 δολάρια από δωρεές στο PayPal. Με το τελικό ποσό “πιάστηκε” και το stretch goal του Game Master Mode, στο οποίο μπορείτε να σχεδιάζετε τα δικά σας dungeons και να επεμβαίνετε επιτόπου σε αυτά όταν παίζουν οι φίλοι σας (προσθέτοντας τέρατα ή αλλάζοντας τον περιβάλλοντα χώρο). Αν μάλιστα θέλετε να έχετε ακόμα ένα μικρό ρόλο στον τίτλο, μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω του GOG.com στο σχεδιασμό ενός εκ των χαρακτήρων του τίτλου. Οι άνθρωποι του GOG προσέφεραν τον οβολό τους στο Kickstarter με 10,000 δολάρια και έδωσαν στην κοινότητα το προνόμιο για το σχεδιασμό.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*