Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ερωτηματολόγιο για το μέλλον του Far Cry

*
Η Ubisoft φέρεται να διεξάγει μία «δημοσκόπηση» για τους fans του Far Cry, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του franchise. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Eurogamer, το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 11 πιθανά settings για το Far Cry 5, όπως είναι η Αλάσκα, περιοχές από τον πόλεμο του Βιετνάμ και αρκετά ακόμη. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιλογές του ερωτηματολογίου παρακάτω.



- Ένα Far Cry game, το οποίο θα τοποθετείται στην Αλάσκα
- Ένα Far Cry game που θα τοποθετείται σε ένα φουτουριστικό, sci-fi setting (σε έναν άλλο πλανήτη)
- Ένα Far Cry game που θα τοποθετείται στον πόλεμο του Βιετνάμ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960
- Ένα Far Cry game που θα αφορά στη διακίνηση κοκαΐνης στις ζούγκλες του Περού
- Ένα Far Cry game που θα μπορείτε να έρθετε να αντιμέτωποι ή θα είστε βαμπίρ
- Ένα Far Cry game με στιλ Spaghetti Western που θα τοποθετείται στην Αμερική του 19ου αιώνα
- Ένα Far Cry game που οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με ζόμπι

Blood Dragon 2: Ένα sequel του Blood Dragon
- Ένα Far Cry game που θα τοποθετείται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπως το Mad Max
- Ένα Far Cry game που θα τοποθετείται στο παρόν σε ένα νησί δεινοσαύρων, όπως το Jurassic Park
- Ένα Far Cry game βασισμένο στον κόσμο της Shangri-La από το Far Cry 4


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Είναι μέγα λάθος ο Developer να επικαλείται με τέτοιο τρόπο το feedback των παικτών, ειδικά στο buy to play μοντέλο. Αυτό για μένα δείχνει ότι το studio έχει κυριολεκτικά στερέψει από πλευράς φαντασίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιλεχθεί το επόμενο περιβάλλον με βάση αυτό που θέλουν οι παίκτες, ώστε να αποφύγουν το όποιο ρίσκο. Αν θέλουμε έστω και στο ελάχιστο να ισχυριζόμαστε ότι τα παιχνίδια είναι τέχνη από πλευράς δημιουργού, δεν γίνεται η «τέχνη» αυτή να μετατρέπεται σε υπηρεσία, η οποία θα υπάρχει απλώς για να καλύπτει αυτό που θα ζητήσουν οι παίκτες. Είναι ξεκάθαρη περίπτωση όπου οι πωλήσεις καταστρέφουν τη δημιουργικότητα και ο developer αναπτύσσει περιεχόμενο με βάση αυτό που θέλουν οι άλλοι και όχι με βάση αυτό που θέλει ο ίδιος.

      Η σειρά Far Cry είναι πλέον μια συνδρομητική υπηρεσία, με ετήσια συνδρομή στα 60 ευρώ. Έχουν βρει ένα σταθερό gameplay μοντέλο, το οποίο μπορούν εύκολα να επαναλανσάρουν κάθε χρόνο αλλάζοντας απλώς το theme και προφανώς η όποια επιτυχία του όλου του «συστήματος» που έχουν κτίσει να βασίζεται αποκλειστικά στα υψηλά production values της Ubisoft. Τέτοιες λογικές είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε κρίση και απαξίωση πολλά τέτοια franchises.

    • Deathracer2009
    • Η διαφορα μεταξυ του FC3 με το FC4 ειναι καθαρα το διαφορετικο περιβαλλον που διαδραματιζονται. Η Ubisoft δεν ρισκαρε αλλα εαν επρεπε να διαλεξω τοποθεσια θα επελεγα και εγω την Αλασκα. Για sequel του Blood Dragon εννοεοται σε νησι με δεινοσαυρους.

    • mysterious
    • @GiannisP ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω οταν ειδα τις διαθεσιμες επιλογες.Το παιχνιδι να βγει και το κανουμε οπως γουσταρετε.

    • Scott_Pilgrim
    • Aφού έχει στερέψει από ιδέες άσε το ρημάδι.. Πάντως θα ήθελα να δω ένα FR με δεινοσαύρους αλλά αλλά Shagri-La και Mad Max θα ήταν ότι καλύτερο για setting.

    • Shepard
    • Στην Αλασκα αδέρφια μου.

      Το οτι ένας dev ζητάει από τους gamers τι θέλουν από το επόμενο παιχνίδι της σειράς το βλέπω μόνο ως θετικό και σε καμία περίπτωση μεγα λάθος όπως λέει ο Γιάννης πιο πάνω.
      Άλλωστε απευθύνεται στους αυριανούς αγοραστές της. Ολοι θέλουν να βγουν κερδισμένοι.

      Καμία συνέχεια ή τριλογία δεν έφερε επαναστατικά στοιχεία παρά μόνο βελτιώσεις στους μηχανισμούς. Αντε να υπάρχουν 2-3 που αποτελούν εξαίρεση.

      Αν κάποιος θέλει να κάνει innovation ας βγάλει νέο IP διότι η ιστορία έχει δείξει ότι όταν αλλάζει η φόρμουλα σε ένα αγαπημένο παιχνίδι του κοινού, τότε πέφτει κράξιμο και αλλαγή πορείας των fans.

      Μπράβο στην Ubisoft κατ' εμε.

    • mariodm22
    • Μιας και εχω ολα τα far cry της σειρας και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο πλευρας ubisoft ( μιλαω μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι και κυριως πανω στο κομματι ιδεων , gameplay , online Κλπ ) η κινηση της για ενα τετοιο ερωτηματολογιο εμενα μου αρεσει . Ναι μεν μπορει να μπω στο τρυπακι να σκεφτω οτι μπορει να στερεψαν απο ιδεες , κατι το οποιο δεν το πολυ πιστευω , αλλα με τον συγκεκριμενο τροπο μπορω συμμετασχω ενεργα ως εναν βαθμο για το πως θα ηθελα να ειναι το επομενο παιχνιδι της σειρας . Αν τετοια ερηματολογια υπηρχαν σε περισσοτερα παιχνιδια ισως και να ηταν πιο επιθυμητα απο την gaming κοινοτητα .

      Σχετικα με το τι θα μου αρεσε να δω στο πεμπτο της σειρας και θεωρωντας πως το 4 ηταν ενα DLC του 3 , θα απεκλεια την περιπτωση διακινησης ναρκωτικων στις ζουγκλες του Περου μιας και στα προηγουμενα ειδαμε αρκετο δασος ... Αντιμετωποι με Zombies και vampires πιστευω πως θα ξεφευγε απο το style του κλασικου Far Cry .

      Το πεμπτο θα ηθελα να διαδραματιζεται στην αλασκα , στην αναζητηση ενος κρυσταλλου και στην πιθανη ανακαλυψη εξωγιηνων . Γιατι οχι ... ?

      Τωρα το Blood Dragon δεν μου αρεσε αλλα κατι σε Mad Μax θα μου εκανε αισθηση ...

*