Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Σκέψεις για κοινή τιμολόγηση ψηφιακών προϊόντων

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κουράστηκαν να πληρώνουν διαφορετικές τιμές για τα games τους στο Steam και ξεκίνησαν τις προτάσεις για βελτίωση της κατάστασης. Συγκεκριμένα φαίνεται πως υπάρχουν προτάσεις για κοινή τιμολόγηση ψηφιακών προϊόντων και στις 28 χώρες της Ένωσης, κάτι που σε απλά λόγια σημαίνει πως πλατφόρμες όμως Steam, PSN, Xbox Live (και όχι μόνο) θα προσφέρουν ίδιες τιμές ανεξαρτήτου χώρας. Η όλη κίνηση, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα φέρει χαμόγελα σε κατοίκους χωρών που αυτή τη στιγμή πληρώνουν περισσότερο καθαρά λόγω γεωγραφικής τοποθέτησης ενώ επίσημος εκπρόσωπος της ΕΕ ανέφερε πως μια τέτοια ενέργεια θα επιτρέψει σε επιχειρήσεις να πουλούν τα προϊόντα τους σε περισσότερες χώρες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Επιτέλους φαίνονται κάπως πιο δίκαια τα πράγματα (τώρα δεν ξέρω αν θα είναι πραγματικά).
      Η πικρή αλήθεια είναι ότι για κάποιες χώρες συμφέρει αυτή η κίνηση ενώ για για κάποιες άλλες όχι...

*