Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευρωπαϊκή ημερομηνία για το Senran Kagura: Estival Versus

Αφού περιμέναμε αρκετά για να τη μάθουμε, η Marvelous Europe μας αποκάλυψε την ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας του Senran Kagura: Estival Versus. Θα το δούμε σε PS4, PS Vita στις 18 Μαρτίου στην Ευρώπη και 3 ημέρες νωρίτερα στη Βόρειο Αμερική. Μάλιστα η δεύτερη θα αποκτήσει και μερικά καλούδια παραπάνω, μιας και ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε “Endless Summer” edition τόσο σε retail όσο και ψηφιακά. Αυτή προσφέρει artbook 108 σελίδων, 10 “pin-up cards” 2,5 και 3,5 ιντσών και 2 CD με το soundtrack του τίτλου (συνολικά 70 κομμάτια). Η συγκεκριμένη έκδοση δεν αναφέρθηκε για το αν θα βρει το δρόμο της και στην Ευρώπη. Στην αντίπερα πλευρά του Ατλαντικού πάντως κοστίζει 59,99 δολάρια για PS4, 49,99 δολάρια για PS Vita στο ράφι και αντίστοιχα 49,99 και 39,99 δολάρια για ψηφιακή αγορά. Εννοείται πως υπάρχει και νέο trailer που συνοδεύει όλα τα παραπάνω και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*