Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 2K θα συνεργαστεί με τη Lego για μια σειρά με Lego sports videogames

*
Σύμφωνα με αναφορές η 2K υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη LEGO για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών LEGO sports games. Είναι προφανές πως η διάσημη κατασκευάστρια παιχνιδιών (Lego) θέλει να διευρύνει την παρουσία της στη βιομηχανία των videogames μετά τη λήξη της συμφωνίας αποκλειστικότητας που έχει με την TT Games της Warner Bros.

Οι ίδιες αναφορές λένε πως η σειρά LEGO sports games της 2K αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι από τη Sumo Digital, ενώ αυτό που θα ακολουθήσει είναι ένα open-world racing game που αναπτύσσεται αυτήν τη στιγμή από τη Visual Concepts του WWE 2K22. Το τελευταίο συνάδει με μια πρόσφατη αγγελία που δημοσίευσε το studio, μέσα από την οποία αναζητά άτομα να εργαστούν σε ένα open-world racing game για ένα πολύ σημαντικό franchise.

Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, ενώ το racing game θα λανσαριστεί το 2023. Διάφορες πηγές μιλούν για τρία Lego sports games υπό ανάπτυξη ταυτόχρονα, δίχως να αποκαλύπτεται η θεματολογία του τρίτου.

Θα λέγαμε πως θα ήταν χρήσιμη μια στοιχειώδης επιφύλαξη απέναντι στα παραπάνω καθώς για την ώρα παραμένουν απλές αναφορές μέσων του εξωτερικού, επικαλούμενες παρόλα αυτά έμπιστες και αξιόπιστες πηγές. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μια επίσημη σχετική ανακοίνωση από την 2K ή από τη LEGO προτού βεβαιωθούμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*