Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αφαιρεί τον όρο «free» από τα F2P games

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τα F2P games και το κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν «free» αποτελούν θέμα συζήτησης εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πίεζε εδώ και αρκετό διάστημα να αλλάξει ο συγκεκριμένος όρος, αφού τα free-to-play games δεν ανταποκρίνονται πλήρως στον όρο «δωρεάν» με αποτέλεσμα να «ξεγελούν» τον καταναλωτή ο οποίος περιμένει ένα ολοκληρωμένο (και δωρεάν) τίτλο.



Όπως θα δείτε και από την εικόνα που ακολουθεί στην συνέχεια του άρθρου, το «free» έγινε «GET» και παρ’ ότι οι F2P τίτλοι συνεχίζουν και βρίσκονται στην καρτέλα με τα «Free games», πρόκειται για μία σημαντική κίνηση από την Apple, η οποία αποφάσισε να συμβαδίσει με τις πρωτοπές της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου. Θυμίζουμε, ότι η Google είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση πριν από μερικούς μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*