Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Blizzard ακυρώνει το Project Titan

Η Blizzard επιβεβαίωσε επίσημα ότι ακυρώνει την ανάπτυξη του ΜΜΟ Project Titan, μετά από 7 χρόνια. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας Mike Morhaime, η Blizzard «τεχνικά» δεν είχε ανακοινώσει ποτέ επίσημα το Project Titan. «Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Έπρεπε να επανεξετάσουμε γιατί ξεκινήσαμε αυτό το project. Είναι αυτό που πραγματικά θέλαμε; Είμαστε εταιρεία που αναπτύσσει MMORPG τίτλους;», τόνισε μεταξύ άλλων ο Morhaime.



Στη συνέχεια το στέλεχος πρόσθεσε πως «δεν θα λέγαμε όχι για ένα ακόμα ΜΜΟ, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή, πως δεν θέλαμε να σπαταλήσουμε το χρόνο μας», ενώ, κλείνοντας διευκρίνισε ότι η Blizzard θα συνεχίσει να υποστηρίζει το World of Warcraft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Τεράστια βόμβα.Πάρα πολλοί περιμένανε το συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου να κάνουν την μετάβαση από το WoW σε αυτό.Ίσως κάπου στην πορεία της ανάπτυξης αλλά και με την πληθώρα παιχνιδιών και ίσως με της μεγάλες απότυχίες,ας μου επιτραπεί ESO και STAR WARS,να κάνανε πίσω.Αναμένουμε με αγωνία την συνέχεια γιατί μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επένδυση της Blizzard ή οποία θα της κοστίσει πέρα από τα χρήματα και οπαδούς.Πως να ξεκινήσουν το καινούργιο WoW μετά από αυτό;

    • zerocool7545
    • Το WoW ήταν το τελευταίο μεγάλο και καινούργιο project της Blizz.Επίσης έχει παγιδευτεί στη δίνη του WoW και όλα τα παιχνίδια της μοιάζουν με το WoW, οπτικά και στον τεχνικό τομέα.Το Diablo 3 στις κονσόλες αποτελεί εξαίρεση και νομίζω πως και η ίδια η Blizz πλέον έχει καταλάβει πως πρέπει να βγάλει ένα καινούργιο IP που να μην θυμίζει σε τίποτα το WoW.

*