Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Capcom ανακοινώνει το “The Great Dog Attorney”

Τα δικαστικά “δράματα” δεν έχουν τέλος για την Capcom η οποία ανακοινώνει το νέο κεφάλαιο της σειράς Ace Attorney, με τίτλο “The Great Dog Attorney”. Η όποια συγκεκριμένη πληροφορία απλά σταματά εδώ μιας και από το trailer και μόνο είναι εμφανές πως μιλάμε για πρωταπριλιάτικο αστείο. Η Capcom βρήκε ευκαιρία παραφράζοντας τον τίτλο του πραγματικού νέου κεφαλαίου της σειράς, The Great Ace Attorney, αλλάζοντας ένα kanji στον ιαπωνικό τίτλο και μετατρέποντας έτσι τη λέξη “great” σε “dog”. Όλα παραμένουν σε ανθρώπινη μορφή λοιπόν στην πραγματικότητα. Εσείς δείτε πάντως το αντίστοιχο trailer παρακάτω. Απλά μην ελπίζετε σε τίποτα περισσότερο, ακόμα και αν σας κεντρίζει το ενδιαφέρον για κάποιο λόγο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*