Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Deep Silver publisher του Bloodstained

Η θυγατρική εταιρεία της Deep Silver, η Koch Media, κατέθεσε εμπορικά σήματα για το επερχόμενο Bloodstained σε Ευρώπη και Αμερική, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα δικαιώματα του franchise θα ανήκουν αποκλειστικά στην εν λόγω εταιρεία. Η χρηματοδότηση του Bloodstained στο Kickstarter έχει φτάσει τα $2.8 εκατομμύρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο ($500,000), ενώ μένουν ακόμα 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια. Από τους -ορατούς- στόχους που έχουν απομείνει, είναι η κυκλοφορία του τίτλου για Wii U (στα $3 εκατομμύρια), μιας και για την ώρα έχει επιβεβαιωθεί η διάθεση του σε εκδόσεις για PS4 και Xbox One.



Επιπλέον, αν συγκεντρωθούν $3.25 εκατομμύρια θα αποκαλυφθεί και ένας «κρυφό» stretch goal. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι όσοι έχουν προσφέρει πάνω από 60 δολάρια για να στηρίξουν τον τίτλο θα αποκτήσουν πρόσβαση στην επερχόμενη beta.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*