Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ESL ιδρύει οργάνωση για την ανάπτυξη των eSports

Αν και τα eSports έχουν ανέβει αρκετά σε δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι οι περισσότερες διοργανώσεις διέπονται από μια ασυνέπεια, με διαφορετικά βραβεία, χώρους και κανόνες σε κάθε περίπτωση. Η Electronic Sports League αποφάσισε να βοηθήσει στην σωστότερη διοργάνωση των eSports, ιδρύοντας την World eSports Association. Ο συγκεκριμένο οργανισμός υπόσχεται να φέρει μαι σωστότερη δομή στα τουρνουά, πιο αυστηρά χρονοδιαγράμματα αλλά και το βασικότερο διαφάνεια. Για το τελευταίο δε, μάθαμε ότι η WESA θα στελεχώνεται τόσο από υψηλόβαθμα μέλη, όσο και από παίκτες τους οποίους θα διορίζουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον οργανισμό.



Μέχρι στιγμής, οκτώ ομάδες βοηθούν τη WESA, ενώ το πρώτο τουρνουά στο οποίο θα εφαρμόζονται οι νέοι κανόνες θα είναι η ESL Pro League του Counter-Strike: GO. Αυτό που μένει είναι να δούμε την αποδοχή της συγκεκριμένης διοργάνωσης και από άλλες ομάδες, όμως αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μεγάλη κίνηση που θα βοηθήσει και τη δημόσια εικόνα των eSports αλλά και τους ίδιους τους παίκτες να έχουν περισσότερες σταθερές στα διάφορα τουρνουά. Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*