Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hangar 13 του Mafia 3 προσλαμβάνει για νέο IP που ετοιμάζει

*
Οι φήμες για τα Mafia 4 και ένα remaster του Mafia 2 υπάρχουν εδώ και καιρό για την Hangar 13 και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για και ένα νέο IP. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον επιβεβαιώνει αγγελία της εταιρείας που αναζητάει executive producer για την ανάπτυξη ενός σημαντικού νέου franchise. Στην περιγραφή αναφέρεται πως θα είναι στα πλεονεκτήματά του αν έχει εμπειρία σε AAA open world και sandbox games. Είναι αλήθεια πως έχουν ακουστεί αρκετά μετά την κυκλοφορία του Mafia 3 και μένει πλέον να δούμε τι βρίσκεται στα σκαριά από το γνωστό studio. Η εταιρεία ανήκει στην 2Κ Games, έχει γραφεία σε 4 πόλεις (Brighton, Prague, Novato και Brno), ιδρύθηκε το 2013 και επικεφαλής της είναι ο Haden Blackman, πρώην creative director της LucasArts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*