Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η JP Games ετοιμάζει 2 AAA τίτλους

*
Η JP Games, με επικεφαλής των Hajime Tabata, γνωστό για την δουλειά του σε Final Fantasy Type-0 και Final Fantasy XV, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δύο ΑΑΑ τίτλους. Τα δύο projects της εταιρίας, γίνονται σε συνεργασία με άλλες γνωστές εταιρίες του χώρου.

Το ένα από τα παιχνίδια, που είναι και έτοιμο για να μπει στην φάση της παραγωγής, είναι ένα πειραματικός τίτλος, που χαρακτηρίζεται από την JP Games, ως η εξέλιξη του Final Fantasy Type-0. Ο Tabata, με αυτό τον τίτλο, έχει ως στόχο να μειώσει τον χρόνο που χρειάζεται ο κάποιος για να τερματίζει ένα RPG, και στην συνέχεια να μπορεί να το απολαύσει αρκετές ακόμα φορές παίζοντας το σε multiplayer mode.


Το δεύτερο παιχνίδι, που βρίσκεται πολύ αρχικό στάδιο, είναι πάλι RPG, με πηγή έμπνευσης το Final Fantasy XV. Εδώ ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι με τεράστιο κόσμο όπου θα παροτρύνει τον παίκτη να τον εξερευνήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*