Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft τερματίζει σταδιακά την υπηρεσία Xbox Fitness

Η Microsoft ανακοίνωσε τον σταδιακό τερματισμό της υπηρεσίας Xbox Fitness. Αναλυτικότερα, το περιεχόμενο του Xbox Fitness δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά, ενώ οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο που ήδη έχουν αγοράσει για ένα χρόνο, έως τις 30 Ιουνίου 2017. Επιπλέον, στις 15 Δεκεμβρίου 2016 θα απομακρυνθεί οι προσφορά “Free with Gold”, ενώ, τέλος, την 1η Ιουλίου 2017 πρόκειται να αφαιρεθεί το Xbox Fitness και όλο το σχετικό περιεχόμενο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο της υπηρεσίας θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των Microsoft Studios.



Το Xbox Fitness, το οποίο λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2013, επιτρέπει στους χρήστες να γυμναστούν με διάσημους personal trainers από την άνεση του σπιτιού τους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στο Xbox One, με τη Microsoft να προσφέρει νέο περιεχόμενο και συνεχείς ενημερώσεις. Τουλάχιστον, μέχρι να τερματιστεί εντελώς η υπηρεσία θα έχετε το χρόνο να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*