Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft “παντρεύει” Windows και HoloLens

Στο BUILD Conference η Microsoft επανέφερε στο προσκήνιο, μεταξύ άλλων βέβαια, το HoloLens. Όχι για να μιλήσει για games αυτήν τη φορά, αλλά για να δείξει ότι η ιδέα της έχει εφαρμογή και στο computing, πάντα με βάση τα Windows 10 φυσικά. Αναφέρθηκε κιόλας ότι τα universal apps που θα ετοιμάζουν οι developers, εκείνα που θα είναι εύκολο δηλαδή να τρέξουν σε Windows, Windows Mobile και Xbox, θα υποστηρίζουν αυτόματα το HoloLens. Παράλληλα ανακοινώθηκε και συνεργασία με τη Unity για την απαραίτητη υποστήριξη, ώστε ακόμη περισσότεροι developers να είναι σε θέση να ασχοληθούν με το νέο πείραμα της Microsoft. Όσοι δεν θυμούνται τι εστί HoloLens, θα βοηθηθούν από τα νέα video που ακολουθούν:





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*