Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NIS America σταματά να εκδίδει τίτλους της Atlus στην Ευρώπη

Με ανακοίνωσή της, η NIS America ανακοίνωσε ότι σταματά την έκδοση τίτλων της Atlus για την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με την Takuro Yamashita της NIS America, η ρήξη της συνεργασίας την δύο εταιριών επήλθε λόγω αυξημένων απαιτήσεων από τη μεριά της Atlus, ειδικότερα μετά την εξαγορά της από τη SEGA. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να εκφράσει την ευγνωμωσύνη του, καθώς η πρότερη σχέση των δύο εταιριών συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξη της NIS America στην Ευρώπη.



Τέλος, λόγω της ρήξης πλέον ούτε οι τίτλοι της NIS America θα εκδίδονται στην αμερικανική αγορά από την Atlus. Θυμίζουμε βέβαια ότι λόγω αυτής της συνεργασίας είδαμε και εμείς τίτλους όπως τα Persona 4 Golden, Persona Q, Etrian Odyssey Untold 2: The Fafnir Knight και ακόμα περισσότερους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*