Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games εξαγόρασε τη Grasshopper Manufacture

*
Η NetEase Games, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία παιχνιδιών στη Κίνα πίσω από την Tencent, ανακοίνωσε πως εξαγόρασε τη Grasshopper Manufacture, την ομάδα ανάπτυξης του No More Heroes. O CEO της Grasshopper Goichi Suda (Suda 51) δήλωσε πως η αγορά αυτή θα οδηγήσει στην ανάπτυξη πιο ποιοτικών παιχνιδιών από την ομάδα από εδώ και στο εξής. Από την άλλη, η NetEase επιβεβαίωσε στους fans της Grasshopper πως η κίνηση αυτή δεν θα φέρει αλλαγές στο τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιών της εταιρίας.

Τέλος, τόνισε πως θα έρθουν και άλλες εξαγορές studio και προσκάλεσε developers από την Ιαπωνία και τον υπόλοιπο κόσμο να ενταχθούν στο δυναμικό της. Φήμες έλεγαν πως ο Toshihiro Nagoshi, δημιουργός του Yakuza, θα φύγει από την Sega μετά από 32 χρόνια για να πάει στην NetEase. Ο Nagoshi επιβεβαίωσε την παραίτηση του νωρίτερα μέσα στο μήνα αλλά δεν αποκάλυψε το νέο προορισμό του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*