Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo αναζητά lead graphics architect

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Neogaf, η Nintendo αναζητά lead graphics architect για να στελεχώσει το τμήμα system-on-chip architecture στο Redmond. Η ομάδα που εδρεύει εκεί είναι υπεύθυνη για την αρχιτεκτονική του SoC που ενσωματώνουν οι κονσόλες της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο lead graphics architect παίζει καθοριστικό ρόλο στην αρχιτεκτονική του SoC.


Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική αγγελία, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει την εμπειρία για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα σχεδιασμού και να αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες. Επίσης, θα πρέπει να έχει νέες ιδέες για την αρχιτεκτονική της GPU και του SoC, ώστε να μπορεί να εργαστεί στο μέλλον με εσωτερικές όσο και με εξωτερικές ομάδες (ανάπτυξης) της Nintendo. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την σχετική αγγελία εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*