Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paradox απέκτησε τα δικαιώματα των IPs της White Wolf

Οι fans του World of Darkness που περίμεναν μια αναβίωση του project και του Vampire franchise δεν θα πρέπει να σταματήσουν να ελπίζουν, καθώς η Paradox Interactive απέκτησε τα δικαιώματα των IPs της White Wolf από τη CCP. Επιπλέον, απέκτησε επίσης και όλα τα assets από τα World of Darkness και Vampire the Masquerade. Η White Wolf θα αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Paradox και σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της δεύτερης (Fredrik Wester) «τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα games της White Wolf και βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες για την επέκταση τους στο μέλλον υπό τη νέα θυγατρική μας».



Το MMO World of Darkness ήταν σε φάση ανάπτυξης από την CCP Games πριν τελικά ακυρωθεί την άνοιξη του 2014. Το World of Darkness ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2006 ως «ένα σύγχρονο vampire simulator» και αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Στο μεταξύ, το community του Vampire the Masquerade: Bloodlines RPG συνεχίζει να κρατάει «ζωντανό» το game, με ποικίλο περιεχόμενο και updates.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*