Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Q-Games υπόσχεται να αναβιώσει το The Tomorrow Children

*
Το The Tomorrow Children θα αποκτήσει και πάλι ζωή. Το περίεργο και πειραματικό free-to-play παιχνίδι, αποκλειστικότητα του PlayStation 4 θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο από τη δημιουργό του, Q-Games, που ανάκτησε τα δικαιώματα από τη Sony. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Sony προβαίνει σε μία τέτοια κίνηση. Η υπόσχεται να αλλάξει ριζικά το The Tomorrow Children, τη στιγμή που έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που έκλεισαν οι servers. Δεν αποκλείεται μάλιστα το παιχνίδι να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες.

Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και η ζωή του είχε διάρκεια λίγο μεγαλύτερη από ένα χρόνο, με του servers να τίθενται εκτός λειτουργίας τον Νοέμβριο του 2017.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*