Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer αποκάλυψε το δικό της VR headset

Η Razer αποκάλυψε το δικό της VR headset το οποίο έρχεται για να ανταγωνιστεί τα Oculus Rift και HTC Vive. Ο λόγος για το Hacker Development Kit (HDK) 2.0. Το νέο headset αποτελεί μέρος της πλατφόρμας OSVR και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιουλίου έναντι $399. Αν και βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, η Razer λέει ότι η ποιότητα της συσκευής είναι συγκρίσιμη με τα standards των αντίστοιχων headsets των Rift και Vive, σε αντίθεση με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει η εταιρεία, το οποίο προσφέρεται έναντι $299. Το Hacker Development Kit είναι συμβατό με games που έχουν σχεδιαστεί για το OSVR format, ενώ υποστηρίζει και SteamVR games.



Διαθέτει δύο οθόνες OLED, ανάλυσης 2160×1200 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Ενσωματώνει επίσης προσαρμοσμένους φακούς, που η Razer λέει θα βοηθήσουν τους χρήστες που δεν είναι σε θέση να δουν μεμονωμένα pixels, ειδικά εκείνοι που φορούν γυαλιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*