Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony teaseάρει το Notebeook ενόψει PlayStation Experience

H Sony δημοσίευσε ένα νέο teaser video ενόψει του PlayStation Experience event που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι ενδείξεις μιλούν για κάτι σχετικό με την The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, μία εταιρεία που ιδρύθηκε από τον David Jaffe, δημιουργό των Twisted Metal και God of War. To video έχει τίτλο “Notebook” και δείχνει κάποιον να ζωγραφίζει σε ένα σημειωματάριο και να σκίζει σελίδες.



Πριν από το σκίσιμο της τελευταίας σελίδας (περίπου στο 18ο δευτερόλεπτο) φαίνεται η διεύθυνση bartletjones.com/haunted.



Με την επίσκεψή του σε αυτό το site, ο επισκέπτης βλέπει ένα άλλο ανατριχιαστικό video που τελειώνει με τον David Jaffe.



Όπως φαίνεται και από τη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn, το studio που αποτελείται από πρώην στελέχη της Sony Computer Entertainment America εργάζεται πάνω σε ένα νέο action IP. Αναμένουμε…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της εκδήλωσης μέσα από την ειδική σελίδα που έχουμε δημιουργήσει για το PlayStation Experience.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*