Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το Hardware: Rivals

Η Sony ανακοίνωσε το Hardware: Rivals, το οποίο και αναμένεται αποκλειστικά για το PlayStation 4 μέσω του PlayStation Store. O τίτλος υπόσχεται συναρπαστικές μάχες και έντονη δράση σε επίπεδο online multiplayer. Επιπλέον, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να διασκεδάσουν online solo ή να δημιουργήσουν μια ομάδα με φίλους τους. Το Hardware: Rivals έχει αναπτυχθεί με βάση το αρχικό Hardware: Online Arena που κυκλοφόρησε για το PS2, ωστόσο έχουν προστεθεί νέα χαρακτηριστικά (όπως νέα game modes, οχήματα, challenges και special events) για τα οποία θα μάθουμε περισσότερα στο εγγύς μέλλον. Τέλος, η Sony επιβεβαίωσε επίσης ότι σύντομα θα ξεκινήσει η beta του game. Στη συνέχεια ακολουθεί το announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*