Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποσύρει τη χορηγία της από τη FIFA

Η Sony τερμάτισε το 10ετές πλάνο χορηγίας της FIFA που έφερε το λογότυπο και το όνομα του PlayStation brand στα γήπεδα των δύο τελευταίων Παγκοσμίων Κυπέλλων ποδοσφαίρου. Η ιαπωνική εταιρεία σημείωσε πως η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με τα συνεχώς αυξανόμενα κόστη χορηγίας, ωστόσο φαίνεται πως στην εξέλιξη έχει παίξει βασικό ρόλο η υπόθεση δωροδοκίας που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις ψηφοφορίες για τους επόμενους διοργανωτές που αποφασίστηκε να είναι η Ρωσία (2018) και το Κατάρ (2022).



Το κόστος της χορηγίας της Sony έφτανε (σύμφωνα με το Nikkei) στα 277 εκατομμύρια δολάρια. Οι πρώτες φήμες λένε ότι η Samsung θα είναι η εταιρεία που θα πάρει τη θέση της ιαπωνικής εταιρείας στις διαφημιστικές πινακίδες των επόμενων Παγκοσμίων Κυπέλλων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*