Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony θα πληρώσει $15 εκ. για το hack του PSN το 2011

Η Sony συμφώνησε να πληρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια για τη συλλογική αγωγή που της ασκήθηκε από χρήστες του PSN, ύστερα από την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων τους το 2011. Η συγκεκριμένη διαρροή οδήγησε στην κλοπή ονομάτων, διευθύνσεων και στοιχείων πιστωτικών καρτών από 77 εκ. λογαριασμούς. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η τελική έγκριση του δικαστηρίου, αντί της χρηματικής αποζημίωσης η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν PS3 και PSP τίτλους, δωρεάν themes, δωρεάν συνδρομές στο PSN (τρεις μήνες για τους άμεσους ενδιαφερόμενους και ένα μήνα για εκείνους που θα καταθέσουν αργότερα), δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία Music Unlimted και δωρεάν SOE Station Cash.



Οι χρήστες που δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα “Welcome Back”, θα αποζημιωθούν με βάση το μοντέλο “first-come first-serve”, με το ποσό να φτάνει τα 6 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, η τελική ακρόαση του δικαστηρίου σχετικά με την ορθότητα της συμφωνίας διακανονισμού, θα λάβει χώρα την 1η Μαΐου του 2015.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Να τα δώσει από τα κέρδη του ps4. Είπαμε 4thegamers θέλετε και κέρδος; Πάμε για την ψυχούλα της μανούλας μου ή με κανέναν έρανο. Αγοράστε το vita και κανένα τίτλο βρε παιδιά. Γνωρίζω ότι οι μεσαίες τάξεις που έχει φανς η εταιρία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αλλά προσπαθήστε!

    • GamingFun
    • Συμφωνώ και εγώ πως δεν έχει την απόλυτη ευθύνη. Ούτε και μπορούσε να προβλέψει τι θα γινόνταν. Πάντως πολύ καλή κίνηση.

    • Πάγος13
    • Παιδιά μην λέμε ότι θέλουμε, το μεγάλο FAIL δεν είναι το χακάρισμα του psn, αλλά το ότι η SONY το απέκρυψε για πολλές μέρες αφήνοντας τους χρήστες (και τα προσωπικά δεδομένα) στο έλεος των χάκερ.

*