Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony κατέληξε στο hardware του Project Morpheus

Σύμφωνα δηλώσεις του προέδρου των SCE Worldwide Studios Shuhei Yoshida κατά τη διάρκεια του GDC 2015, η Sony έχει καταλήξει στον πυρήνα του hardware για το VR headset που αναπτύσσει με την ονομασία Project Morpheus και για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία μιας ασύρματης έκδοσης της εν λόγω συσκευής. Σύμφωνα πάντα με τον Yoshida, το βασικό hardware του Project Morpheus έχει οριστικοποιηθεί, όμως ακόμα υπάρχουν πολλά τα οποία θα πρέπει να γίνουν όσον αφορά διορθώσεις και βελτιώσεις. Επιπλέον, είπε ότι το VR headset θα χρειάζεται ενσύρματη σύνδεση προκειμένου να λαβαίνει σήμα ανάλυσης 1080p στα 120Hz. Όσον αφορά τα παιχνίδια ο Yoshida σημείωσε ότι, μέχρι τώρα το μόνο που έχει παρουσιαστεί είναι κάποια demos και όχι πλήρεις τίτλοι που εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Τέτοια παιχνίδια βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης και ο ίδιος ελπίζει ότι κάποια από αυτά θα είναι έτοιμα προς επίδειξη στη φετινή Ε3.



Τέλος η Sony επιβεβαίωσε ότι το Morpheus θα είναι διαθέσιμο για τους καταναλωτές το πρώτο εξάμηνο του 2016. Διαβάστε ένα πρώτο hands on της νέας έκδοσης του Project Morpheus (από το Digital Foundry), εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Να πω την αμαρτία μου το φοβάμαι λίγο αυτό το εργαλείο. Φυσικά φταίει το ότι δεν έχω ιδέα από αυτά και το ότι με τρομάζουν οι αλλαγές.
      Ελπίζω μόνο πως τέτοιες κινήσεις να μην δείχουν το μέλλον του gaming. Θέλω να πω πως ωραία οι καινοτομίες αλλά να υπάρχουν και επιλογές. Αν κάποιος θέλει στο μέλλον παίζει και με τον παραδοσιακό τρόπο να μπορεί να το κάνει.
      Βέβαια μπορεί κανείς να μου πει πως στο μέλλον ίσως το παραδοσιακό να αναφέρεται σε αυτό που λέμε τώρα "καινοτομία".

*