Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε το Figureheads

Η Square Enix ανακοίνωσε το Figureheads, ένα free to play mecha shooter, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PCs εντός του 2015. Επιπλέον, στη δημοσιότητα δόθηκαν το σχετικό trailer και οι πρώτες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, το Figureheads περιγράφεται ως “strategic shooter” για έως και 10 παίκτες. Όσον αφορά στην ιστορία του game, τοποθετείται στα τέλη του 20ου αιώνα, όπου ένας τεράστιος μετεωρίτης έχει εγκατασταθεί στη δορυφορική τροχιά της Γης προκαλώντας καταστροφές άνευ προηγουμένου, παρόλο που η ανθρωπότητα προσπάθησε να καταρρίψει με πυραύλους εδάφους-αέρος τις πτώσεις θραυσμάτων προς τις κατοικημένες περιοχές. Το έδαφος πλέον έχει μολυνθεί και οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να ζουν σε υπόγεια καταφύγια. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες, η τεχνολογία σημείωσε μεγάλη πρόοδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα μη επανδρωμένα ρομπότ “2Foot”.



Οι νέοι όμως βαριούνται την «υπόγεια ζωή» και η ανάγκη για ψυχαγωγία έφερε το τουρνουά “BOTGame” (μάχες μεταξύ μη επανδρωμένων ρομπότ), το οποίο -υπό την αιγίδα της "W2BF”- έγινε το πιο δημοφιλές «άθλημα» που προσφέρει διασκέδαση για πολλούς fans σε όλο τον πλανήτη. Απολαύστε το σχετικό trailer στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Maxus
    • Στην αρχη ξενερωσα λιγο με το f2p αλλα μου άρεσε το βιντεάκι με τα mecha.Για να δουμε αν θα ειναι ισσοροπημενο ή buy to win.

*