Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε το Valkyrie Anatomia: The Origin

Η Square Enix ανακοίνωσε το Valkyrie Anatomia: The Origin, ένα νέο RPG που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία την άνοιξη του 2016. Την παραπάνω ανακοίνωση συνόδευσε και το σχετικό teaser website το οποίο περιλαμβάνει και το παρακάτω λογότυπο. Το game αναπτύσσεται από τον Yoshinori Yamagishi, με μουσική από το τον Moto Sakuraba, και σενάριο από τον Daisuke “Bun-O FUJISAWA” Fujisawa. Δεν έχουν ανακοινωθεί τα formats που θα διατεθεί ο τίτλος, αν και η χρήση της λέξης “distribution” στην ανακοίνωση υποδηλώνει ότι μάλλον έχουμε να κάνουμε με smartphone game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Στο PS2 το Valkyrie Profile 2: Silmeria μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις όσο το έπαιζα (μιας και δεν το τερμάτισα ούτε αυτό).
      Με δεδομένο ότι είναι της ίδιας ποιότητας με τον προκάτοχό του, αν το Valkyrie Anatomia: The Origin κυκλοφορήσει μόνο σε smartphones είναι πολύ άδικο.

*