Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Telltale φέρνει το Back to the Future στα PS4 και Xbox One

Φαίνεται πως η Telltale ετοιμάζεται να επανακυκλοφορήσει το επεισοδιακό adventure game Back to the Future σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One. Τουλάχιστον έτσι εμφανίζεται στις λίστες των Amazon.com και Amazon.ca, οι οποίες περιέχουν το επίσημο boxart για την 30th Anniversary Edition, ενώ αναφέρεται επίσης και ένα behind the scenes video με τους developers του τίτλου. Η Telltale δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η εν λόγω έκδοση, ενώ το game διατίθεται ήδη για iOS, Mac, PC, PlayStation 3 και Wii.



Η νέα έκδοση του Back to the Future αναμένεται στις 13 Οκτωβρίου και με τιμή στα $19.99. Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν συμπίπτει με την 30η επέτειο της ομώνυμης ταινίας, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1985. Τέλος, ο τίτλος τοποθετείται έξι μήνες μετά τα γεγονότα του Back to the Future Part 3, όταν το DeLorean βρίσκεται ξαφνικά χωρίς οδηγό. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τον τίτλο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*