Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve απομάκρυνε από το Steam Greenlight το Hatred

Το Hatred κατάφερε να παραμείνει μόνο για μερικές ώρες στο Steam Greenlight, μιας και η Valve δεν ενέκρινε το περιεχόμενο του. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και η υποδοχή του έγινε με σκεπτικισμό λόγω του ότι περιέχει μηδενιστικό περιεχόμενο, επικεντρώνεται σε μαζικές δολοφονίες, αλλά και για το ότι ένα μέρος από το προσωπικό της Destuctive (που είναι η εταιρεία ανάπτυξης με έδρα την Πολωνία) ασπάζεται απόψεις εναντίων των μεταναστών. Μάλιστα η Epic Games έσπευσε να αποστασιοποιηθεί από το project, ζητώντας να αφαιρεθεί το λογότυπο της Unreal Engine 4 από τον τίτλο. Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο teaser trailer για το Hatred με τίτλο "Call To Arms", το οποίο ακολουθεί στη συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ZazzyJr13
    • πολυ ομη βια ρρε παιδια αυτο το παιχνιδι..θα μου πεις οταν ο κρατος διαμελυει και λιωνει κεφαλια απο θεους και δαιμονες ειναι καλυτερα?

*