Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. ακυρώνει το νέο Scribblenauts

Συνήθως μαζί με τον καπνό υπάρχει και φωτιά και αυτό φαίνεται πως ισχύει στην περίπτωση της 5th Cell. Ένας εκ των animators της εταιρίας ανέφερε στο Twitter πως μετά από σειρά απολύσεων, η 5th Cell (Scribblenauts, Drawn to Life κ.λπ.) αποτελεί παρελθόν και πως αν κανείς έχει ανάγκη για artists υπάρχει πλέον “προσφορά”. Λίγο αργότερα, ο CEO της 5th Cell, Jeremiah Slaczka, ανέφερε στο Polygon πως το studio δεν κλείνει και πως οι απολύσεις είναι αποτέλεσμα της ακύρωσης του Scribblenauts: Fighting Words (απόφαση της Warner Bros.). Παραδέχθηκε πάντως πως ο αριθμός υπαλλήλων που έχει πλέον απομείνει είναι ιδιαίτερα μικρός. Δείτε το post του Tim Borrelli.



Η 5th Cell δημιουργήθηκε το 2003 και εστίασε στην ανάπτυξη videogames για φορητές συσκευές. Η μεγαλύτερή της επιτυχία ήταν το Scribblenauts για το Nintendo DS, το οποίο και κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Η επίσημη τοποθέτηση για το παιχνίδι που ακυρώνεται δεν άργησε και αναφέρει πως 45 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους, ωστόσο το studio θα συνεχίσει να υφίσταται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*