Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. ετοιμάζει το δικό της toys-to-life game

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία έντονη φημολογία που αναφέρει ότι η Warner Bros. έχει ήδη στα σκαριά ένα LEGO toys-to-life game που θα κυκλοφορήσει εντός του 2015. Οι ίδιες -ανεπιβεβαίωτες- πηγές αναφέρουν επίσης ότι ταυτόχρονα με τη διάθεση του τίτλου θα κυκλοφορήσει και μία σειρά από LEGO figures, την ανάπτυξη των οποίων έχει αναλάβει η Traveller’s Tales, γνωστή για την παραγωγή αρκετών LEGO games. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός publisher αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Για όσους δεν γνωρίζουν, τα toys-to-life games ανήκουν στο ίδιο genre με τα Skylanders και Disney Infinity των Activision και Disney αντίστοιχα.



Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φημολογίες, φαίνεται πως η ομολογουμένως προσοδοφόρα αγορά των toys-to-life games αποκτά και τρίτο ανταγωνιστή.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*