Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η «πένα» του Chris Schierf στο Mass Effect 4

Η BioWare αποφάσισε να δημοσιοποιήσει περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Mass Effect 4, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο το απαιτητικό κοινό της. Η εταιρία παρουσίασε μέσω Twitch ολοκαίνουργιες εικόνες από το concept art του τίτλου με πανέμορφα τοπία σε άγνωστους πλανήτες. Εκτός από την παρουσίαση του concept art του Mass Effect 4, αποκαλύφθηκε και η ανάμειξη του Chris Schierf ως υπεύθυνου της ιστορίας του νέου τίτλου. Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει μία ιδιαίτερη σημασία, αφού πρόκειται για τον lead writer του Halo 4.



H ημερομηνία κυκλοφορίας του Mass Effect 4 παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο πρόκειται για μία ανακοίνωση που λογικά θα αργήσει να γίνει, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Μπορείτε να βρείτε όλο το διαθέσιμο υλικό εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*