Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία έναρξης των χριστουγεννιάτικων προσφορών για το Steam

Δεν προλάβατε να αποκτήσετε το παιχνίδι που θέλατε στις προσφορές του Halloween; Μήπως δεν ήταν σε προσφορά στις εκπτώσεις της Black Friday; Μην ανησυχείτε γιατί οι Χριστουγεννιάτικες προσφορές στο Steam θα ξεκινήσουν στις 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Έχετε αρκετές μέρες για να κάνετε το κομπόδεμά σας και να δαπανήσετε όπως εσείς νομίζετε τα χρήματά σας, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε, σε χαμηλή τιμή.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Μπορεί να μην έχουμε δει gameplay και να μην γνωρίζουμε τίποτα απολύτως για το Death Stranding αλλά ΟΥΑΟΥ!!!!! I am sold! Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ ένα trailer να με κάνει να θέλω να αγοράσω παιχνίδι day one και ας μην έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται.

*