Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για την Early Access του Paragon

Η Epic Games αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο ΜΟΒΑ, Paragon. Σε νέο blog post, ο creative director Steve Superville ανακοίνωσε την έκδοση Early Access του τίτλου που θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 18 Μαρτίου, ενώ επιβεβαίωσε ότι όλοι οι ήρωες του game θα διατεθούν δωρεάν. Επιπλέον, το Paragon Early Access  Founder's Pack θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου έναντι $20, με την Epic Games να αναφέρει ότι η πρόοδος από την έκδοση Early Access θα μεταφέρεται δωρεάν στον τελικό κώδικα του game. Ακόμα και όσοι δεν αγοράσουν το Founder's Pack, θα έχουν ευκαιρία να δοκιμάσουν το τίτλο πριν από την κυκλοφορία του, καθώς το στούντιο ανακοίνωσε beta weekend events στα οποία θα μπορεί να παίξει κανείς δωρεάν.



Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε ότι θέλει να αποφύγει ένα σενάριο "pay-to-win", και ως εκ τούτου δεν θα διατίθενται προς πώληση items που μπορούν να επηρεάσουν το gameplay. Όλοι οι ήρωες θα «ξεκλειδώνονται» χωρίς κανένα αντίτιμο. Τέλος, η Epic επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες μπορούν επίσης να αγοράσουν το Challenger Pack ($60) και το Master Pack ($100) που έρχονται με ένα «τεράστιο αριθμό skins, unlockables, boosts, και unique skin καθώς και με το Founder’s Pack». Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο των εν λόγω πακέτων αναμένονται σύντομα. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το Paragon αναμένεται εντός του 2016 για PC και PlayStation 4.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*