Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το 2064: Read Only Memories για PS4 και PS Vita

Η developer Midboss ανακοίνωσε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για το 2064: Read Only Memories. Έτσι, το νέο point and click adventure αναμένεται για PlayStation 4 και PlayStation Vita στις 16 Αυγούστου. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος έναντι €19.99 μέσω PlayStation Store, με τους συνδρομητές του PS Plus να απολαμβάνουν έκπτωση 10% κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας του, ενώ θα υποστηρίζει cross-buy μεταξύ PlayStation 4 και PlayStation Vita.



Το Read Only Memories αρχικά κυκλοφόρησε για PCs το 2015 και η νέα έκδοση έρχεται με ανανεωμένο voice cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον WWE Superstar Xavier Woods (Austin Creed) και την Melissa Hutchison (The Walking Dead). Επιπλέον, το νέο voice cast έφερε και ανανέωση για την ιστορία του τίτλου, αφού οι διάλογοι και η αφήγηση έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*