Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Subject 13

Ο Paul Cuisset, δημιουργός του κλασικού Flashback, επιστρέφει με το Subject 13, νέο adventure το οποίο και θα φτάσει στην αγορά, για PC και Mac, στις 28 Μαΐου. Αργότερα, και σε απροσδιόριστη για την ώρα χρονική στιγμή, θα διατεθούν και εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Στον νέο τίτλο, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Franklin Fargo, καθηγητή φυσικής, που ύστερα από το θάνατο της συζύγου του, Sophie, κατά τη διάρκεια ληστείας, ζει μόνος και βυθισμένος στη θλίψη του.



Το παιχνίδι ξεκινά με τον Franklin να ξυπνά σε εγκαταλελειμμένα υπόγεια εργαστήρια. Δεν έχει επαφή με κανέναν και επικοινωνεί μόνο με μια απρόσωπη φωνή που τον αποκαλεί Subject 13. Ο στόχος είναι, φυσικά, η απόδραση. Δείτε και το trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*