Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Yomawari: Night Alone σε Steam και PS Vita

Η NIS America ανακοίνωσε την έκδοση PC του Yomawari: Night Alone, ενώ επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική στις 25 Οκτωβρίου και στην Ευρώπη στις 28 του μήνα. Η φυσική έκδοση για PS Vita έρχεται μαζί με το adventure puzzle game htoL#NiQ: The Firefly Diary, ενώ θα υπάρξει limited edition που περιλαμβάνει το επίσημο soundtrack, δύο art books και συλλεκτικό κουτί. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της NIS America θα βρείτε τις limited edition για PS Vita και PC που περιέχουν τα ίδια bonuses, καθώς και ένα συλλεκτικό θερμο-δοχείο.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Συγχαρητήρια στο μάγκα!

      Παράκληση παντως προς το Enternity.gr οι διαγωνισμοί να γινουν πιο "ανθρώπινης φύσης" γιατι για να μαζέψει κανεις 300 πόντους ωστε να μπει στη κληρωση πρεπει να ξημερωβραδιάζεται μπροστά απο μια οθόνη!
      Καλό θα ηταν να σεβαστεί το site ολους εμας που το εμπιστευόμαστε για ενημέρωση και ειμαστε μέλη του, και που αλλοι δουλευουμε, η δεν εχουμε το χρονο και τη δυνατότητα να κανουμε ολα εκεινα που χρειάζονται για να μαζέψεις 300 ποντους! ΕΛΕΟΣ!!!

      Δεν ειπα να μας κανετε δωρο ντε και καλά τη κονσόλα!
      Είπα να μας δινεται την ευκαιρία απλα να παρουμε μέρος στη κληρωση!
      Αυτο που γίνεται ειναι προσβλητικό...αν νιώθω μόνο εγω ετσι τότε ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ!!!

    • Sephiroth
    • @periklis,
      1) Το post είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα και ως εκ τούτου, δύσκολα θα το βλέπαμε άμεσα. Σε παρακαλώ, υπάρχει ειδικό topic στο forum για τις συζητήσεις σχετικά με τα του site
      2) Οι 100 πόντοι την εβδομάδα μαζεύονται σχετικά απλά και χωρίς πολλά πολλά, με μερικά νέα τη μέρα να διαβάζεις. Δεν χρειάζεται να δεις 300 σελίδες κάθε μέρα για να μαζέψεις εξωγήινους.
      3) Έχουμε εμπλουτίσει ΤΟΣΟ πολύ τους τρόπους που μαζεύεις πόντους, που θα σου πω το πιο απλό. 3 κείμενα να γράψεις σε μορφή blog post (400 λέξεις) με μια σκέψη σου, ανεβαίνει το άρθρο και έχεις μαζέψει 75 ποντάκια τσακ μπαμ.
      4) Τρέχουμε δεκάδες διαγωνισμούς κάθε μήνα σε όλα μας τα social media (fb, instagram κτλ). Ένα δώρο σαν το PS4 δεν μπορούμε να το δώσουμε σε κάποιον χρήστη που θα μπει, θα πετάξει ένα "σούπερ δώρο" και θα έχει ίδιες πιθανότητες συμμετοχής με τον Ζ χρήστη που είναι κάθε μέρα στο site. Επειδή λοιπόν, με τα μεγάλα δώρα θέλουμε να ικανοποιούμε περισσότερο τους φίλους που μας τιμούν καθημερινά με το click τους, γι' αυτό παίζει το σύστημα με τους πόντους. Πριν μας γνωρίσεις, είχαμε άπειρες ενοχλήσεις από τα τακτικά μέλη ότι δεν γίνεται να κερδίζουν όλο "άκυροι" στο site με usernames που έχουν δει μια φορά. Και είχαν δίκιο. Αν δεν έχεις χρόνο για διαγωνισμούς, έχουμε πάρα πολλά δώρα σε Instagram και Facebook, μπορείς να βρεις εκεί έναν διαγωνισμό που σε ενδιαφέρει ;)

      Φιλικά (πάντα),
      Π.

*