Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία διάθεσης για το demo του Gravity Rush 2

H Sony ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τόσο για το demo του Gravity Rush 2, όσο και για το anime Gravity Rush Overture. Στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο το demo του τίτλου, μέσω του PlayStation Store, ενώ οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους δύο επιλογές. Η μια θα είναι για τους νέους παίχτες που ασχολούνται για πρώτη φορά με τη σειρά και η άλλη για τους βετεράνους. Επίσης, ανακοινώθηκε πως το Gravity Rush The Animation: Overture, το οποίο θα περιγράφει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού, θα κάνει την εμφάνισή του στο επίσημο ευρωπαϊκό κανάλι της Sony στο YouTube στις 26 Δεκεμβρίου.



Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για το PlayStation 4, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το animation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*