Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Devil’s Third

Έπειτα από χρόνια αναμονής, η ανάπτυξη του Devil’s Third από την ομάδα του Tomonobu Itagaki έχει ολοκληρωθεί και όπως ανακοίνωσαν Nintendo και Valhalla Games, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνίας στις 4 Αυγούστου. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 6.700 γιέν, δηλαδή περίπου στα €48. Η έκδοση για τις δυτικές χώρες δεν θα καθυστερήσει και λογικά, περισσότερα θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα στην Ε3 2015, προφανώς κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct. Να σας θυμίσουμε ότι, αρχικά ο τίτλος ανήκε στην ΤHQ και προοριζόταν για multiplatform. Όλα αυτά μέχρι τη χρεοκοπία της publisher, οπότε η Nintendo απέκτησε τα δικαιώματα του ΙΡ και πλέον θα κυκλοφορήσει ως αποκλειστικότητα του Wii U.  Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να απολαύσετε ένα δεκάλεπτο δράσης από το single- και το multiplayer mode του Devil’s Third.

UPDATE: Και το ίδιο ξαφνικά ανακοινώθηκε και η ευρωπαϊκή ημερομηνία του τίτλου που δεν είναι άλλη από την 28η Αυγούστου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Αν δεν με γελούν τα μάτια μου, έχει αρκετή διαφορά από το αρχικό video που είχαμε δει, αλλά περίμενα ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με το τι έχω παίξει στην κονσόλα.

      Παρόλα αυτά, λείπουν τέτοια παιχνίδια και από το Wii U κι από την βιβλιοθήκη μου συνολικά. Κάποια στιγμή σκοπεύω να το τιμήσω, ειδικά αν κάνει καμιά παλικαριά με προσφορούλα στο e-Shop της η Nintendo, γιατί με την ίδια ως publisher δεν έχει νόημα να περιμένω γενναία πτώση τιμής.

    • Volga
    • Ευπτόσδεκτο. Όντως λείπουν τέτοιοι τίτλοι από την Nintendo.

      Έχει αγοράσει και τα δικαιώματα του franchise ή είναι περίπτωση bayoneta?

*