Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Spelunky 2 σε PC

*
Οι developers Mossmouth και BlitWorks ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Spelunky 2 για PC. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, μέσω Steam, από τις 29 Σεπτεμβρίου 2020, δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμά του για PlayStation 4.

Οι παίκτες καλούνται να συνατήσουν την επόμενη γενιά εξερευνητών και η νέα περιπέτεια τους φέρνει στη Σελήνη, όπου εκτός από θησαυρούς, ψάχνουν και τη χαμένη τους οικογένεια. Ο νέος τίτλος πατάει πάνω στα επιτυχημένα στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού και υπόσχεται να ικανοποιήσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες. Μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε παρέα με τρεις ακόμα φίλους σας σε τοπικό επίπεδο, αποκαλύπτωντας τα μυστικά παρέα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*