Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνίες για τα stress test weekends του Paragon

Η Epic Games ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τα επερχόμενα stress test weekends του Paragon. Συγκεκριμένα, η πρώτη beta θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή, 1 Μαΐου. Η επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 5 Μαΐου έως και την Κυριακή, 8 του μήνα. Οι servers του Paragon θα «ανοίξουν» από τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) και στις δύο περιπτώσεις. Και οι δύο δοκιμαστικές φάσεις θα είναι διαθέσιμες για τους κατόχους PC και PlayStation 4, ενώ αναμένονται περισσότερα “free weekends” στο μέλλον. Όσον αφορά τους PC gamers, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσουν το Epic Games Launcher, και να δημιοργήσουν λογαρισμό και να κατεβάσουν τον client. Οι servers θα εμφανίζονται offline μέχρι την ώρα έναρξης.



Οι κάτοχοι PS4, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό στο επίσημο website της Epic Games και στη συνέχεια να συνδέσουν –από εκεί- το PSN account τους. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα μπορούν να κατεβάσουν τον client από το PS Store. Τέλος, όλοι οι παίκτες θα αποκτήσουν διπλάσιους XP κατά τη διάρκεια των free weekends.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*