Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θεματικό πάρκο στη Μαλαισία σκοπεύει να ανοίξει η Ubisoft

Η Ubisoft ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το άνοιγμα θεματικού πάρκου στην Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία, το 2020. Τα πάντα θα βρίσκονται σε εσωτερικού χώρους και εκτείνονται σε 10.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ στο πάρκο θα διατίθενται διάφορα shows και events «και άλλα αξιοθέατα» που θα βασίζονται γύρω από τα games της γαλλικής εταιρείας. Ο Μαλαισιανός theme park developer RSG θα διατηρεί και θα εκμεταλλεύεται το πάρκο, με τη Ubisoft Motion Pictures να αναλαμβάνει το δημιουργικό έλεγχο.



Σύμφωνα με τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Ubisoft Motion Pictures Jean de Rivières, η εταιρεία θα παράγει όλα τα ψηφιακά μέσα για τις περιηγήσεις στους χώρους του πάρκου, προσφέροντας στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*