Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιανουάριο στη Δύση το Blade & Soul

Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το δημοφιλές ΜΜΟ Blade & Soul (για τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη). Ο τίτλος έρχεται πλήρως μεταφρασμένος σε αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ενώ διαθέτει επτά classes. Η ιστορία του βασίζεται σε αρχαίες μυθολογίες και οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι γνωρίζουν διάφορες πολεμικές τέχνες, αναζητούν εκδίκηση. Όπως επιβεβαιώθηκε, τα Founder’s Packs θα συνεχίσουν να διατίθενται έως ότου οι κάτοχοι του Head Start early-access Founder’s Pack αποκτήσουν πρόωρη πρόσβαση από τις 15 Ιανουαρίου. Όσοι έχουν αγοράσει την υψηλότερη βαθμίδα Disciple ή το Master Founder’s Pack θα είναι επίσης σε θέση να κατοχυρώσουν ονόματα για τον χαρακτήρα τους πριν από την κυκλοφορία του τίτλου. Κατά το λανσάρισμα, οι παίκτες του Blade & Soul θα έχουν μέγιστο level 45, πρόσβαση στo 1v1 Arena και σε δύο dungeons: Blackram Supply Chain και E. Fleet Supply Chain.



Το Blade & Soul θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου και μετά το λανάρισμα αναμένονται περισσότερα content updates και patches. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά στην Ασία στα μέσα του 2012 και από τότε έχει δεκάδες εκατομμύρια παίκτες σε όλη τη Νότια Κορέα, την Κίνα, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*