Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάντε το κινητό σας Game Boy με το Smart Boy της Hyperkin

Η Hyperkin είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό τα σχέδιά της για περιφερειακό που θα δίνει ξανά ζωή στα cartridges του Game Boy και τελικά το έκανε πραγματικότητα. Πρόκειται για το Smart Boy που λειτουργεί ως adapter για να “συνδέσει” τα κανονικά σας παιχνίδια με το Android smartphone σας (και όχι iOS όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί). Διαθέτει δυο θύρες, μια για την “κασέτα” και μια για το smartphone ώστε όλα να λειτουργήσουν.


Οι προπαραγγελίες για τα development kits έχουν ήδη ξεκινήσει με τιμή 59,99 δολάρια και αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας την 1η Δεκεμβρίου 2016. Αν αναρωτιέστε γιατί μιλάμε για development kit, είναι γιατί η Hyperkin θέλει οι πρώτοι κάτοχοι του Smart Boy να έχουν πρόσβαση στο source code του όλου εγχειρήματος και τελικώς να το βελτιώσουν.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*