Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάρτες αντί για Amiibo για όσες φιγούρες διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με δηλώσεις του Shigeru Miyamoto, όσοι δεν προλάβουν να αποκτήσουν συγκεκριμένα Amiibo πριν την απόσυρσή τους, ίσως έχουν την εναλλακτική να «ξεκλειδώσουν» το περιεχόμενό τους μέσω καρτών. Το πρώτο κύμα διάθεσης των φιγούρων Amiibo σημείωσε τεράστια επιτυχία και πολλοί συλλέκτες μάχονται μεταξύ τους για την απόκτηση των πιο σπάνιων από αυτές. Παράλληλα όπως επιβεβαίωσε πριν από λίγες μέρες η Nintendo, τα λιγότερο δημοφιλή Amiibo δεν πρόκειται να βρεθούν ξανά στα ράφια των καταστημάτων, όμως λόγω της μεγάλης ζήτησης υπάρχει η πιθανότητα το αντίστοιχο περιεχόμενο να προσφερθεί υπό μορφή καρτών.

«Δεν υποσχόμαστε πράγματα για συγκεκριμένες φιγούρες, όμως ο τρόπος με τον οποίο έχουν σχεδιαστεί τα Amiibo είναι τέτοιος που συγκεκριμένα παιχνίδια μπορούν να έχουν φιγούρες που μπορούν να χρησιμεύσουν αποκλειστικά σε αυτά. Άλλα παιχνίδια θα μπορούν να εκμεταλλευτούν φιγούρες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και οι εταιρείες ανάπτυξης θέλουν να τις εντάξουν στους τίτλους τους. Στο μέλλον, υπάρχει η πιθανότητα αν κάποια Amiibo δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα να κυκλοφορήσουμε κάρτες με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες», είπε ο Miyamoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Παντως με τοσες ανακοινωσεις που κανουν για τα amiibo εχουν αρχισει να μου κεντραρουν την περιεργια. χμμμμμ... Ισως να χρειαζομαι μαθηματα marketing

    • alex4444
    • Αν ειναι να τα κανουν καρτες, ας το κανουν στην αναλογη τιμη. Τα amiibo τουλαχιστον ειναι κομψοτεχνηματα και τα αξιζουν τα λεφτα τους.

    • winters
    • @tsiou

      Marth, Villager, Wii Fit Trainer

      Νομίζω δεν είναι τόσο ότι δεν πουλάνε όσο το ότι είχε γίνει μικρή παραγγελία από την Nintendo στην αρχή.
      Προφανώς έπεσε το βάρος σε Link / Mario πρώτα και Pikachu / Samus / Yoshi δευτερευόντως, και λόγω έλλειψης stock σε αυτές τις φιγούρες (Marth etc), η τιμή πήρε τον ανήφορο.

*