Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη μεν, μειωμένα δε για την Sony

Κάθε κερδοφόρο τρίμηνο είναι σημαντικό για την Sony ύστερα από χρόνια ζημίας και εκείνο που έκλεισε στο τέλος του Ιουνίου ήταν κερδοφόρο και χαρούμενο, ακόμη και αν μερικά οικονομικά μεγέθη πήραν την κατιούσα. Το κέρδος μειώθηκε κατά 42% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2015, και έφτασε στα 56,2 δισεκατομμύρια γιεν. Από αυτά, τα 44 δισεκατομμύρια γιεν ήταν “ευθύνη” του τμήματος gaming. Εντός του τριμήνου η Sony αναγκάστηκε να κλείσει ένα εργοστάσιο παραγωγής φωτογραφικών αισθητήρων, ανακόπτοντας ουσιαστικά τη δυναμική μιας σταθερά προσοδοφόρου δραστηριότητάς της. Κατά τα λοιπά η Sony Mobile έγινε ακόμη “μικρότερη” και κατάφερε να σημειώσει κέρδος, όπως και όλα τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας πλην της Sony Pictures.



Η διοίκηση σημείωσε ότι περιμένει χαμηλότερη κερδοφορία στο υπόλοιπο του έτους καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει έξοδο για χάρη του marketing. Και το PS4 Neo να μην είναι στο μυαλό μας, κάπως πρέπει να “σπρωχτεί” και το PlayStation VR που είναι νέο προϊόν και έρχεται και αυτό σύντομα, εγκαίρως για τις γιορτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Έτσι είναι τώρα, μειωμένα κέρδη τώρα αλλά μεγαλύτερα στο μέλλον.
      Αυτή είναι η "λογική" των επενδύσεων. Όταν οι επενδύσεις είναι καλές, οι τα αποτελέσματά τους θα φανούν μακροπρόθεσμα.
      Αν η SONY διορθώσει όσα περισσότερα λάθη μπορεί και παραμείνει σε επαγρύπνηση, τότε φαντάζομαι, τα κέρδη της θα αυξηθούν κατά πολύ.

*