Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το Rory McIlroy PGA Tour

Όπως ανακοίνωσε η EA Sports, το Rory McIlroy PGA TOUR πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, σε μια εβδομάδα που συμπίπτει με το φετινό Open Championship που θα διεξαχθεί στο St. Andrews. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να τοποθετηθεί στα ράφια τον καταστημάτων των Ιούνιο και η publisher δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την καθυστέρηση. Πέραν αυτού, η EA φρόντισε να εμπλουτίσει το παιχνίδι ακόμα περισσότερο προσφέροντας τη δυνατότητα για customization χρησιμοποιώντας στοιχεία από τα gameplay styles των Arcade, Classic και Tour modes.



Επιπλέον έχουν προστεθεί το Aiming Arc, με βασικό σκοπό να καταδεικνύεται η τροχιά της «βολής», λαμβάνοντας υπόψη τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και ένα backswing meter που ενημερώνει τους παίκτες αν έχουν φτάσει στο τέλος του δικού τους backswing, με βάση τις παραμέτρους της «βολής». Ακόμα, έχουν προστεθεί επιλογές που κάνουν πιο ρεαλιστικές καταστάσεις όπως την προσγείωση της μπάλας σε θάμνους ή νερό. Το Rory McIlroy PGA TOUR βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One. Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα νέα features του παιχνιδιού.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*